Oct 232018
 

Facebook on yksinkertaistamassa Messenger-pikaviestisovellustaan nelosversion myötä. Uudistetussa julkaisussa, Messenger 4:ssä, on panostettu simppelimpään käyttöliittymään ja sujuvampaan kommunikointiin.

Vastedes välilehtiä on Messengerissä ainoastaan kolme entisen yhdeksän sijaan. Keskustelut-välilehti sisältää sekä yksityis- että ryhmärupattelut, Ihmiset-osio kaikki Messengeriin liitetyt kontaktit ja Tutki-välilehti puolestaan esimerkiksi peliosion, uutissyötteen ja mahdollisuuden lähettää viestejä yrityksille tai kommunikoida vaikkapa verkkokauppojen kanssa.

Messengerissä on jatkossa kolme välilehteä yhdeksän sijaan.

Messenger 4 sisältää myös uusia tapoja kustomoida keskusteluikkunaa. Vastedes viestikuplien väriä voi vaihdella mielensä mukaan esimerkiksi vastaamaan omaa tunnetilaansa. Värit myös vaihtelevat haluttaessa, kun keskustelua selailee. Facebookin mukaan uudistettu Messenger 4 sisältää samaten kaikki ennestään sovelluksessa olleet ominaisuudet, mutta reilusti uudistetussa paketissa.

Piakkoin Messenger saa myös tumman yötilan.

Tulevaisuudessa Messengeriin lisätään myös muun muassa tumma Dark Mode -tila yöllistä käyttöä varten sekä lukuisia muita uudistuksia. Lisätietoja Messenger 4 -päivityksestä on saatavilla Facebookin verkkosivuilta.

Yksinkertaistettu ja uudistettu Messenger 4 julkaistaan lähiviikkojen aikana sekä Androidille että iOS:lle.

Facebook Messenger muuttuu – tällaisia uudistuksia nelosversio tuo
Lähde: Mobiili.fi