Apr 212019
 
Nokia TA-1184:n mitat.

Nokia TA-1184:n mitat.

HMD Globalin uusi TA-1184-mallikoodia kantava älypuhelin on ilmestynyt Yhdysvaltojen viestintäviraston FCC:n tietokantaan.

Toistaiseksi tiedot uudesta älypuhelimesta ovat niukkoja, mutta ne viittaavat mahdolliseen uuteen edulliseen älypuhelinmalliin. Puhelimesta on kertonut NokiaMob-sivusto.

Ennen kaikkea tähän viittaa se, että akku on takakuoren alla helposti irroitettavissa ja vaihdettavissa. RAM-käyttömuistia puhelimessa on 3 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 32 gigatavua. Muita ominaisuuksia ovat 4G LTE, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.

Puhelimen on spekuloitu voivan olla uusi Nokia 2.2, mutta se olisi merkittävästi pienempi kuin nykyinen Nokia 2.1 mitoiltaan, 145,96 x 70,56 millimetriä.

HMD Global julkisti helmikuun lopulla jo uudet edulliset Nokia 1 Plus ja Nokia 3.2 -älypuhelinmallit. 1- ja 3-sarjaan ei siis välttämättä kannata vielä odottaa uutta mallia.

Voi toki olla, että kyseessä nyt viranomaistiedoista paljastuneessa puhelimessa voi olla myös jollekin yhdysvaltalaisoperaattorille räätälöidystä puhelinmallista. HMD Global on jo tuonut Yhdysvalloissa Verizonin kanssa myyntiin Nokia 2 V:n ja AT&T:n alaisen Cricketin kanssa Nokia 3.1 Plussan, joka ei ole sama Nokia 3.1 Plus kuin on myynnissä Euroopassa.

Nokia TA-1184:ssä on irroitettava akku.

Nokia TA-1184:ssä on irroitettava akku.

Ensitiedot uudesta edullisesta Nokia-älypuhelinmallista paljastuivat viranomaistietokannasta
Lähde: Mobiili.fi