Sep 262017
 

iOS 11.Apple on julkaissut ensimmäisen korjauspäivityksen viikko sitten julkaisemalleen iOS 11 -käyttöjärjestelmäversiolle.

iOS 11.0.1 on pieni päivitys, joka Applen mukaan sisältää virhekorjauksia ja parannuksia iPhoneen ja iPadiin. Päivityksen jakelu voi tapahtua vaiheittain.

iOS 11 toi Apple-laitteisiin lukuisia uudistuksia, kuten uuden ensi kertaa muokattavissa olevan ohjauskeskuksen, täysin uuden App Storen sekä ARKitin, joka mahdollistaa sovelluskehittäjille edistyksellisten lisätyn todellisuuden sovellusten kehittämisen. Lisäksi iOS 11 uudistaa laajemmin iPadin käyttöä tuoden uudenlaisen moniajon, vedä ja pudota -toiminnon sekä useita lisätoimintoja Apple Pencil -kynälle.

iOS 11:n julkaisun jälkeen on kuultu myös hajanaisista ongelmista päivityksessä, sovellusten toiminnassa uudessa versiossa sekä akunkeston kasvamisesta. Todennäköisesti iOS 11.0.1:ssä Apple on pyrkinyt korjaamaan joitakin suurimpia ja toisaalta helpoimmin korjattavissa olleita uudessa versiossa ilmenneitä ongelmia.

Ensimmäinen korjauspäivitys iOS 11:lle: Apple julkaisi iOS 11.0.1:n
Lähde: Mobiili.fi