Oct 292016
 
elePhone S7.

elePhone S7.

Kiinalainen elePhone on esitellyt ja tuonut tilattavaksi uuden S7-puhelinmallin, joka nimensä lisäksi myös designiltaan on lähes kuin kopio Samsungin Galaxy S7:stä: metallireunus ja kaarre sivuille sekä edessä että takana. elePhone itse kutsuu S7:n taustaa sen heijastusten myötä ”Lumia-takakuoreksi”.

Lisäksi elePhone on kertonut puhelimensa olevan räjähdysvarma viittauksena Samsungin Galaxy Note7:n kanssa kokemiin ongelmiin: elePhone S7:n akun kerrotaan olevan varustettu suojakalvolla, minkä lisäksi suojaa tuo myös ”räjähdysvarma polyuretaanimuovikuori”. Vaikka elePhonen mukaan toki akun ei edes pitäisi räjähtää S7:ssä.

elePhone S7 tarjoaa toki varsin mielenkiintoiset ominaisuudet 139,99 dollarin eli alle 130 euron lähtöhintaansa nähden.

elePhone S7 sisältää joko 5,2 tai 5,5 tuuman kaartuvan näytön 1920×1080 pikselillä, MediaTekin kymmenytimisen Helio X20 -järjestelmäpiirin, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran, kaksi SIM-korttipaikkaa, microSD-muistikorttipaikan, 3 000 milliampeeritunnin akun sekä Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmäversion.

Korkeammilla hinnoilla tarjolla olevissa versioissa saa lähtötason 2 gigatavun RAM- ja 16 gigatavun tallennusmuistia enemmän sekä useampia värivaihtoehtoja,

elePhone S7 on nyt ennakkotilattavana.

elePhone S7:ssä tarjolla paljon alle 130 euron: älypuhelin ”Lumia-takakuorella” ja räjähdyssuojattuna – Samsungin designilla
Lähde: Mobiili.fi