Jul 302018
 

Dropbox logo.Dropbox on päivittänyt osaa tilausvaihtoehdoistaan tarjoamaan aiempaa enemmän tallennustilaa pilvipalvelussa.

Dropboxin 19,99 euroa kuukaudessa tai 199 euroa vuodessa maksava Dropbox Professional -tilaus sisältää nyt aiemman 1 teratavun (1 000 gigatavua) sijaan 2 teratavua (2 000 gigatavua) tallennustilaa.

Dropboxin edullisin tilausvaihtoehto, Dropbox Plus, säilyi nyt ennallaan ja maksaa edelleen 9,99 euroa kuukaudessa tai 99 euroa vuodessa sekä tarjoaa 1 teratavun tallennustilaa. Dropbox Professional tarjoaa lisätilan lisäksi myös useita yhteistyö- ja muita laajempia ominaisuuksia verrattuna Plus-versioon. Eri versioita voi vertailla Dropboxin sivuilla.

Ilmaista tallennustilaa Dropbox-käyttäjätili sisältää 2 gigatavua.

Parannellun Professional-tilauksen lisäksi Dropbox esitteli tänään tiimeille tarkoitetun 3 teratavua (3 000 gigatavua) tallennustilaa tarjoavan Teams Standard -tilauksen, jonka hinta on 12 euroa kuukaudessa tai 120 euroa vuodessa käyttäjää kohden. Lisäksi vaativaan yrityskäyttöön on tarjolla tallennustilaltaan rajoittamaton Teams Advanced -tilaus.

Dropboxin kilpailijoista Google kertoi toukokuussa uudistavansa Google Drive -tilaukset laajemmiksi Google One -tilauksiksi. Google Onen saatavuus laajenee alueittain eikä se ole vielä saatavilla Suomessa. Google Onen hinnoittelu tulee olemaan Dropboxia edullisempi, sillä se tarjoaa 2 teratavun tallennustilan kympillä kuussa – puoleen hintaan verrattuna Dropboxin uudistettuunkin Professional-tilaukseen.

Dropbox päivitti pilvitilauksiaan suuremmiksi – kaksi teratavua saa nyt parilla kympillä kuussa
Lähde: Mobiili.fi