Mar 302016
 

Dropbox logoAdobe ilmoitti eilen, että Acrobat Readerin ja Dropboxin välinen yhteistyö syvenee. Aiemmin iOSilla nähdyt integraatiomahdollisuudet ovat nyt saapuneet myös Android-sovelluksiin.

Adobe ja Dropbox solmivat viime vuonna yhteistyösopimuksen, jonka tarkoitus on parantaa käyttäjien tuottavuutta yhtiöiden ohjelmistotarjonnan parissa. Sopimuksen seurauksena PDF-tiedostojen katselu ja käsittely iOS-laitteilla muuttui aiempaa suoraviivaisemmaksi.

Nyt uudistukset on tuotu myös Android-sovelluksiin. Uudistuneeseen Acrobat Readeriin voi syöttää Dropbox-tunnukset ja päästä käsiksi pilveen tallennettuihin PDF-tiedostoihin suoraan lukijasta. Pelkän tarkastelun lisäksi dokumentteja voi esimerkiksi kommentoida tai allekirjoittaa.

Dropboxin puolelle taas ilmaantuu mahdollisuus ”tehdä enemmän PDF-tiedostoilla”. Käyttäjät pääsevät jatkossa yhdellä painalluksella tarkastelemaan ja muokkaamaan tiedostojaan.

Dropbox-integraatiolla maustetun Acrobat Readerin löydät Google Playsta. Luonnollisesti Dropboxin oma Android-sovellus on saatavilla samassa osoitteessa.

PDF-editointi onnistuu nyt suoraan Dropboxista.

PDF-editointi onnistuu nyt suoraan Dropboxista.

Dropbox ja Acrobat Reader solmivat liiton – nyt myös Androidilla
Lähde: Mobiili.fi