Sep 232009
 

Domino-keksit ovat olleet suosikkikeksejäni lapsuudesta saakka. Domino tuo mieleen aikuisten tylsät keittiökeskustelut, joita jaksoi lapsena kuunnella, koska tiesi saavansa palkinnoksi Domino-keksejä ja mehua.

Perinteinen Domino on minulle keksien aatelia ja ihanaa nostalgiaa. Domino onkin Suomen kansalliskeksi, joka kyllä maistuu muillekin herkkusuille. Domino Original on keksiklassikko, josta me suomalaiset olemme nautiskelleet jo yli 50 vuoden ajan. Valkoisen vaniljan ja tumman kaakaokeksin yhdistelmä on tuttu maku, joka houkuttelee herkkuhetkiin.

Olen ilolla maistellut myös muita Dominomakuja. Domino-keksien valmistajan LU Suomi Oy:n nettisivulta löysin Dominouutuuden, jota en vielä ole omassa lähikaupassani nähnyt. Domino Pink maistuu kuulemani mukaan taivaallisen vaaleanpunaiselta vadelmapirtelöltä. Domino Pink on ainakin ihanasta nimestään päätellen kuin tehty sellaiselle pinkin ja keksien ystävälle kuin minä. Rakastan vadelmia, ja vadelmapirtelö kuulostaa herkulliselta.

Pinkit keksit ovat erityisen houkuttelevia. Oletko sinä Domino-keksien ystävä? Oletko jo maistanut Domino Pink -keksejä?