Jan 082019
 

Päivitetty Dell XPS 13.

Myös Dell on esitellyt CES 2019 -messuilla kaksi uutta läppäriä. Suosittu Dell XPS 13 on saanut päivitetyn version, kun taas Inspiron 7000 Black Edition sisältää erillisen kynätelineen luoville käyttäjille.

Dell XPS 13

Dell XPS 13 korjaa käyttäjiä häirinneen ongelman, kun web-kamera on lopulta siirretty näytön yläpuolelle. Uusittu kamera on todella pieni, halkaisijaltaan vain 2,25 millimetriä, joten se mahtuu mukavasti ohueen InfinityEdge-reunukseen.

Uutta on niin ikään tuki Dolby Vision HDR:lle, joka tarjoaa entistä elävämpää sisältöä ensi kertaa Dellin läppärihistoriassa. XPS 13:ssa on 13,3-tuumainen näyttö, ja markkinoille on tulossa tietokone sekä kosketusnäytöllä ja 4K-tarkkuudella että 1080p-tarkkuudella ja joko ilman kosketusominaisuutta tai sen kanssa.

XPS 13:n web-kamera on minikokoinen.

Prosessoriksi voi valita mieleisensä kolmen kahdeksannen sukupolven Intel Core -vaihtoehdon joukosta. Valittavana ovat Core i3-8145U, Core i5-8265U ja Core i7-8565U, jotka saavat tuekseen enintään 16 gigatavua RAM-käyttömuistia. SSD-tallennusmuistia puolestaan on jopa kaksi teratavua. Mukana on myös langaton lataus sekä haluttaessa sormenjälkilukija Windows Hello -tunnistautumista varten.

Päivitetty Dell XPS 13 4K-näytöllä on nyt saatavilla Yhdysvalloissa ja sen hinnat alkavat 900 dollarista eli noin 790 eurosta. Värivaihtoehtoja on aluksi kaksi: musta ja harmaa tai ruusukulta ja valkoinen. Myöhemmin, 1080p-näytöllisen version julkistuksen yhteydessä saataville tulee kolmaskin, valkoinen värivaihtoehto. Suomen julkaisu- ja hintatiedoista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

Inspiron 7000 Black Edition

Isnpiron 7000 Black Editionin sarana toimii samalla kosketuskynän pidikkeenä. Kuva: Cnet.

Dell vilautti alustavasti myös tulevan Inspiron 7000 Black Edition -läppärinsä, jonka julkaisua odotetaan alkukesälle. Teknisiä ominaisuuksia ja muita yksityiskohtia ei toistaiseksi kerrottu, mutta Dell esitteli uutuuden näppärää kosketuskynätelinettä.

Inspiron 7000 Black Editionin sarana on suunniteltu siten, että se toimii samalla kosketuskynän telineenä. Kynä napsautetaan saranaan magneetilla, eikä se missään vaiheessa pääse häiritsemään itse saranan normaalia toimintaa. Dell vakuutti niin ikään, että myös käyttöön mukautuva tuuletus toimii kynästä huolimatta normaalisti.

Kynä ei häiritse saranan toimintaa. Kuva: Cnet.

Dell on aikeissa julkaista Inspiron 7000 Black Editionistaan ainakin kaksi versiota, joista toisessa on 13,3-tuumainen ja toisessa kookkaampi 15-tuumainen näyttö. Molempien mallien virtapainikkeeseen on upotettu sormenjälkilukija, minkä lisäksi suurempinäyttöisessä vaihtoehdossa on myös erilliset numeronäppäimet.

Inspiron 7000 Black Editionista kuullaan lisää toukokuussa.

Dell päivitti suositun XPS 13 -läppärinsä – Inspiron 7000 Black Editionissa säilytyspaikka kynälle
Lähde: Mobiili.fi