Nov 122018
 
Bang & Olufsenin Beosound 1 -kaiutin.

Bang & Olufsenin Beosound 1 -kaiutin.

Bang & Olufsen tulee päivittämään AirPlay 2 -tuen useisiin eri kaiutinmalleihinsa tulevien viikkojen aikana.

Alun perin Bang & Olufsen lupasi AirPlay 2 -tuen olevan tulossa jo syyskuussa, mutta joutui lopulta viivästyttämään aikataulua toimivuuden parantamiseksi.

AirPlay 2:n merkittävin etu on mahdollisuus luoda ja hallita monihuonekaiutinjärjestelmiä, joissa äänentoistoa voidaan hallita helposti huonekohtaisesti Apple-laitteista. Lisäksi se parantaa muutenkin äänentoiston toimivuutta Apple-laitteista kaiuttimiin.

Bang & Olufsenin mukaan AirPlay 2 -tuki on tulossa verkon yli tapahtuvana päivityksenä seuraavan kuuden viikon ajan kymmeneen kaiutinmalliin:

  • Marraskuussa: Beoplay M3, Beosound Core, Beosound Shape (Beosound Core kanssa), Beosound 1 (1st gen) & Beosound 2 (1st gen) ja Beoplay M5
  • Joulukuun loppuun mennessä: Beoplay A9 (mk2), Beoplay A6, Beosound Essence (2nd gen), Beosound 35, Beovision Eclipse (vain audio)

Lisäksi Bang & Olufsenin uusista kaiuttimista Google Assistantilla varustetut Beosound 1 ja Beosound 2 tulevat suoraan markkinoille AirPlay 2:lla varustettuna, kuten myös Beosound Edge.

Apple on aiemmin kertonut useiden valmistajien, kuten myös Sonosin, Marantzin ja Bosen, päivittävän tai esittelevän laitteita AirPlay 2:lla.

Bang & Olufsenin päivityksistä on kertonut muun muassa FlatpanelsHD-sivusto.

Applen AirPlay 2 -monihuonekaiutintuki tulevina viikkoina useisiin Bang & Olufsenin kaiuttimiin
Lähde: Mobiili.fi