Jul 112018
 

Applelta on jo pitkään tiedetty olevan tulossa syksyllä kolme uutta iPhone-mallia: 6,1 tuuman tekniikaltaan karsitumpi malli LCD-näytöllä ja 5,8 sekä 6,5 tuuman OLED-näytölliset huippumallit, kaikki iPhone X:ää muistuttavalla ulkonäöllä, näyttölovella ja Face ID -kasvojentunnistuksella.

Nyt Apple-tietäjänä lukemattomien aiempien paljastustensa myötä tunnetuksi tullut analyytikko Ming-chi Kuo, joka nykyisin työskentelee TF International Securitiesilla, on listannut kattavasti muut Applelta loppuvuonna odotettavat tuoteuutuudet, kertoo 9to5Mac-sivusto.

Kuon mukaan tulossa ovat:

Huhut iPadeista eivät ole uusia, mutta Kuo mainitsi 11 tuuman näyttökoon nyt ensi kerran. Nähtävästi Apple hyödyntää kompaktimmassa mallissa pienentyvät näyttöreunukset kasvattamalla jälleen näytön kokoa edeltävästä 10,5 tuuman iPad Prosta, mutta 12,9 tuuman iPad Prossa näytön koko säilyisi ennallaan laitteen koon pienentyessä.

Lisäksi huomionarvoisia odotettujen MacBook- ja MacBook Pro -suoritinpäivitysten ohella on myös Mac minin uudistuminen iMacin ohella. Lisäksi läppärimallisto on saamassa täysin uuden edullisimman vaihtoehdon.

Apple Watchin osalta aiemmin huhuissa on suuremman näytön ohella mainittu painikkeiden muuttumisesta kiinteiksi, liikkumattomiksi kosketuksen tunnistaviksi painikkeiksi. Nyt ensi kerran Kuo mainitsi tarkat 1,57 ja 1,78 tuuman näyttökoot vs. nykymallien 1,31 ja 1,54 tuumaa, eli näytöt ovat kasvamassa melko reilusti.

Apple-tietäjä löi listan pöytään: tässä ovat Applelta loppuvuonna odotettavat uutuudet
Lähde: Mobiili.fi