Oct 092017
 

iOS 11.Apple on julkaissut toisen testiversion tulevasta iOS 11.1 -päivityksestään.

Toistaiseksi toinen beetatestiversio on saatavilla rekisteröityneille sovelluskehittäjille, mutta sen odotetaan tulevan vielä myöhemmin tällä viikolla ladattavaksi myös julkisessa beetaohjelmassa kaikille halukkaille.

Jo viime viikolla Apple kertoi iOS 11.1:ssä tulossa olevista uusista emojeista, jotka on nyt tuotu toisessa testiversiossa mukaan. Eri versiot yhteenlaskettuna mukaan tulee satoja uusia emojeita.

Mukana uusien emojien joukossa on uusia erilaisia hymynaamoja, sukupuolineutraaleja hahmoja, vaatetusvaihtoehtoja, erilaisia ruoka-aiheita, eläimiä, myyttisiä olentoja ja paljon muuta.

Lisäksi iOS 11.1:n toinen beeta tuo takaisin 3D Touch -kosketuksen viimeisimpiin sovelluksiin siirtymiseen. Syystä tai toisesta Apple poisti tämän aiemmin mukana olleen ominaisuuden alun perin iOS 11:stä.

Ensimmäisen beetan iOS 11.1:stä Apple julkaisi puolitoista viikkoa sitten. Tavallisena päivityksenä uusi versio on tulossa kaikille käyttäjille todennäköisesti lähikuukausina, mahdollisesti iPhone X:n myyntiintulon aikoihin marraskuun alussa.

iOS:n ohella Apple julkaisi tänään toiset beetaversiot myös tulevista watchOS 4.1, macOS 10.13.1 ja tvOS 4.1 -päivityksistä.

Apple julkaisi toisen testiversion iOS 11.1:stä – mukana uudet emojit
Lähde: Mobiili.fi